Frakt og betaling

Frakt:
I kassen velger du mellom Pakke i postkassen til kr 89,- eller Norgespakke til kr 149,-.

Leveringstid:
Bestillinger pakkes og sendes ut 1-2 ganger pr uke - eller oftere om det er mange bestillinger. Jeg benytter Posten og Helt Hjem som transportør, og ved Postens Pakke i postkassen skal det ta ca 2-5 dager til hele Norge. Pakke med sporing tar 1-5 dager, men kan ta noe lengre tid til enkelte steder.

Om det du bestiller er en forhåndsbestilling eller en bestillingsvare vil antatt leveringstid eller leveringsdato være oppgitt i produktbeskrivelsen. Du kan få faktura fra Klarna på forhånd om det er sånn at jeg må forhåndsbetale varen jeg bestiller til deg. Da vil faktura sendes til deg når jeg bestiller varen hos leverandør.
Bestiller du flere varer sammen med bestillingsvarer vil alt sendes samlet når alle varene er på lager. Ønsker du heller dellevering kan du legge inn to bestillinger; én med lagervarene og én med bestillingsvarene.

Betaling:
Øye Landhandel benytter Klarna Checkout som betalingsløsning. Dette er helt trygt for deg som kunde, og etter at kjøpet er bekreftet velger du om du ønsker å betale med kort, faktura eller delbetaling.
Når ordren er bekreftet får du en ordrebekreftelse på e-post. Får du ingen mail, så sjekk søppelmappen din. Det hender den havner der. Det sendes automatisk ut e-post når bestillingen er mottatt, pakket og/eller sendt.
Faktura kommer i separat e-post fra Klarna.

Om det du bestiller er en forhåndsbestilling eller en bestillingsvare kan du få faktura fra Klarna på forhånd om det er sånn at jeg må forhåndsbetale varen jeg bestiller til deg. Faktura sendes da ut når jeg bestiller varen din hos leverandør.

Ved faktura- eller kontospørsmål må du ta kontakt med Klarna direkte da jeg ikke ser denne informasjonen.


Øye Landhandel tar forbehold om utsolgte varer, farger og størrelser, men jeg prøver å holde nettbutikken oppdatert til enhver tid.